MKVOD-MKIPTV-MKTUBE

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bayram Tebriği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Bu akşamdan tatile çıkma ihtimalim olduğundan şimdiden tüm arkadaşların kurban bayramını kutlar, sevdikleriniz ile gönlünüzden geçen tüm güzel duyguları yaşayarak geçirmenizi dilerim.

kurban_bayrami.jpg
(22-09-2015, Saat: 12:01)Teşekkürler İyi bayramlar Herkese sorgumurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu akşamdan tatile çıkma ihtimalim olduğundan şimdiden tüm arkadaşların kurban bayramını kutlar, sevdikleriniz ile gönlünüzden geçen tüm güzel duyguları yaşayarak geçirmenizi dilerim.

kurban_bayrami.jpg
Tüm mkvod ailesini Kurban Bayramı kutlu olsun.
MKVODA EMEK HARCAYAN PORTAL SAHİBLERİNİN VE BU PORTALI TAKİP EDEN TÜM ARKADASLARIN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM SEVDİKLERİNİZLE NİCE BAYRAMLARA İNSALLAH..
(22-09-2015, Saat: 15:54)mkvod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]öncelikle Tüm mkvod ailesini Kurban Bayramı kutlu olsun. Ben webos için mkvod5 sürümünü yükledim fakat toplam 30 portal çıkıyor. Arkadaşlar 39 dan bahsediyor. Sorun nerede olabilir.
Tüm Mkvod Ailesinin Kurban Bayramını Kutlar Hayırlı Uğurlu Olmasını Dilerim

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Kurucu ve portal sahipleri ile kullanıcı mkvod ailesinin bayramımız mübarek olsun..Hayırlı bayramlar..
Tüm arkadaşlarımın kurban bayramını kutlar,sevdikleri ile uzun yıllar birlikte olmasını dilerim.Yola çıkacak arkadaşlar lütfen yollarda dikkatli olalım.Anlık hatalar geri dönülemez sonuçları doğurur.
tüm müslüman aleminin KURBAN BAYRAMI mübarek olsun.
tüm forum dostlarının bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle ni,ce mutlu,huzurlu sağlıklı bayramlar geçirmeniz dileğimle iyi bayramlar.
Sayfalar: 1 2