MKVOD-MKIPTV-MKTUBE

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lg Smart tv soru cevap bölümü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
(19-12-2015, Saat: 15:20)mkvod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(19-12-2015, Saat: 00:46)arahmara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamün aleyküm kardeşler  benim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim bilmiyorum belki birinizin başına gelmişmidir. Ben 2015 in birinci ayında 49UB830V-ZG televizyon aldım aldığımda görüntü harika idi ama üç yada dört ay sonra panelde yukarıdan aşağı ikitane renkli çizgi oluştu servis panel hatası deyip garanti altında paneli değiştirdi ama bu yeni takılan panelde görüntüler eski panelimle hiç alakası yok yani  ( eski panelimin sağ alt köşesinde ultra hd  yazısı yoktu bu yeni takılanda var ) önemli olan o değil  sorun şu ki bu panel görüntüsü çok ama çok körü görüntü canlı değil net değil   canlı moda yada sport moda falan aldığımda  nesnelerin etrafında ince beyaz bir parlaklık oluşuyor mesela bir çam ağacının yapraklarının yani dikenlerinin etrafında yada ona benzer insan saçının tellerinin kenarlarında beyaz parlak çizgiler oluşuyor ve görüntü çok kötü oluyor ayrıca  3D filmlerde küçük nesnelerin etrafındada hayalet çizgiler oluyor . eski bozulan panelim harika idi ama bu panel çok kötü  . nedenini bilen bir kardeş varsa bana bir yardımcı olabilirmi lütfen . bukadar detaylı ve uzun yazdığım için kusura bakmayın . saygılar.

Tv değişikliği yada para iadesi isteyin. Panel değiştirmek tv nin değişmesiyle aynı sayılır.

tavsiyeniz için teşekkür ederim . bir deneyeyim  inşaallah olur . olmaz ise şikayet edeceğim ziraa bu meseleyi defalarca kendilerine ilettim ilgilenmediler.
merhabalar. ben LG 49UF8507 4K tv aldım. mkvod5 usb üzerinden tvye bağladım. portallar açılıyor fakat portallardaki filmlerin yüzde 90 ını izleyemiyorum. yükleniyor diyip kalıyor. Videoların formatı genelde odn galiba. acaba benim tv odn yüklü filmleri mi oynatmıyor. ?
(21-12-2015, Saat: 22:18)ferranti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhabalar. ben LG 49UF8507 4K tv aldım. mkvod5 usb üzerinden tvye bağladım. portallar açılıyor fakat portallardaki filmlerin yüzde 90 ını izleyemiyorum. yükleniyor diyip kalıyor. Videoların formatı genelde odn galiba. acaba benim tv odn yüklü filmleri mi oynatmıyor. ?

odn linkleri sadece webos 1.x lerde çalışmaktadır. 2.x ler için çözüm bulmaya çalışıyorum.
bunun dışında lg nin güncellemesini beklemekteyiz.
Selam 42lm660s tv var bende. bu tv webos mu netcast mi bulamadım?
(22-12-2015, Saat: 21:01)economist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam 42lm660s tv var bende. bu tv webos mu netcast mi bulamadım?

Netcast

LG TV NETCAST? or WEBOS?
http://www.mkvod.info/mkvod/showthread.php?tid=102
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak internette dolanırken bir videoya denk geldim.Yapan kişi muhtemelen uygulamayı burdan almış.Fakat uygulamanın arayüzü benimkinden çok farklı bendekininde böyle görülmesi için hangi sürümü yüklemem gerekiyor.
rZmV3M.png
(26-12-2015, Saat: 03:36)delhiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak internette dolanırken bir videoya denk geldim.Yapan kişi muhtemelen uygulamayı burdan almış.Fakat uygulamanın arayüzü benimkinden çok farklı bendekininde böyle görülmesi için hangi sürümü yüklemem gerekiyor.
http://i.hizliresim.com/rZmV3M.png

Evet uygulamamızın (MKiptv)  ilk hâli (ilk göz ağrımız) idi. (eski sürüm)

Aşağıdaki başlık altında,  Tv serinize (NetCast - WebOS)   uygun  yeni  sürüm konularını inceleyebilirsiniz.

MKIPTV
http://www.mkvod.info/mkvod/forumdisplay.php?fid=5
Yardımınız için teşekkürler.Peki neden böyle güzel bir arayüzden vazgeçtiniz.Görsel açıdan çok hoş olmuş.Bu görsellikle netcast ve webos sürümlerine verebilirseniz mükemmel olur.
Uygulamadaki görsellik olayı "göreceli"  bir durumdur,  yani bana hoş görünen bir görsellik bir başka kullanıcıya hoş görünmeyebilir.

Uygulamalarda her ne kadar görsellik önem arz etsede,  görsellikten ziyâde uygulamanın işlevselliği ve kullanım kolaylığı daha çok önem arz etmektedir.

Net'ten bulduğun bir (karma)  m3u vs listesini tek-tek (Haber, Spor, Sinema, Belgesel, Müzik)  vs vs ayrı kategorilere ayırıp ekleyeceksin,  belki bir kaç gün sonra uğraştığın bu linkler-listeler  ölecek ve hoop haydi bakalım sil baştan tekrar uğraş.  Smile

İptv olayında linklerin-listelerin ömrü çok kısa olduğundan,  yeni arayüzde tek bir liste halinde (karma)  olarak ve usb sök-tak yapmadan (online)  olarak listeleri rahatlıkla yükleyebiliyoruz.

vesSelâm...
LG42LB580N Smart Led cihazım var MKIPTV uygulamasını LG SMART WORLD'den indirip kurdum. Yeni kanal nasıl ekleyebilirim?
Manuel kurmadığım için bu soruyu sorma gereği duydum. Şimdiden teşekkür ederim.