MKVOD-MKIPTV-MKTUBE

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lg Smart tv soru cevap bölümü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
kanalları yuklerken tv ekranında bir hata olustu yazısı çıkıyor. bilgi butonuna basınca mac adresi tanımlanık değil diyor. email ile tanımlama yapıldı dendi ama hala problemi cözemedim. dns ayarlarınıda baktım.
Adresinizi yanlış göndermiş olmayasınız?
(06-06-2015, Saat: 12:41)Yarbay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-06-2015, Saat: 11:54)ctapmex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]LG 42LM 660S televizyonum var. Son 3 aydır her iptv seyretmem gerektiğinde ağ ayarlarını yapıp her seferinde modem şifresini giriyorum. Çok sıkıldım neden modem şifremi kayıt etmiyor. Daha önce böyle bir hata almıyordum. Şimdiden teşekkürler.

WİFİ üzerinden bağlandığımda bende aynı sorunu yaşamıştım,  Modem ile TV arası (5mt) kablo aldım ve Kablolu bağlanıyorum,  şimdilik sorun yaşamıyorum.

Aynı tv ben de de var.Ben sorunumu tv mi güncelleyip fabrika ayarlarına çevirerek aştım.Tabiki bunu yapıca tün programların silineceğini ve tekrar aratmanız gerektiğini unutmayınız.
kardeş bu sorunun çözümü için modemin adını ve şifresini değiştir düzelir.
3gundur programa giremiyoruz ana ekran cikiyor ve donul bir sekilde
yani dunya haritasi uzerindeki turkiye haritasi cikiyor ve oylece kaliyor
lutfen yardimlarinizi bekliyorum 
rica ediyoruz

mail adresim 
designer35@gmail.com
(11-03-2016, Saat: 21:05)designer35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]3gundur programa giremiyoruz ana ekran cikiyor ve donul bir sekilde
yani dunya haritasi uzerindeki turkiye haritasi cikiyor ve oylece kaliyor
lutfen yardimlarinizi bekliyorum 
rica ediyoruz

mail adresim 
designer35@gmail.com

Mkvod5 kaldırılmıştır.
Mkvod8 i kurun.
Mkvod 8 nasıl indirecegim yardımcı olmanızı rica ederim
http://www.mkvod.info/mkvod/showthread.php?tid=181 netcast sorduğunuzu var sayıyorum verdiğim linkin 1. mesajında indirme linki ve uygulama yükleme adımları mevcut.kolay gelsin.
Arkadaşlar merhabalar... Televizyonda portal aracılığıyla film izleriz genelde...Son birkaç gündür 5-10 dk sonra hemen kopuyor. Daha sonra da ağı hiç görmüyor kapatıp açana kadar...Premiumu sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm, modemden dhcp kapatıp sabit ip verdim fakat nafile...Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum...
(13-03-2016, Saat: 13:09)befo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar merhabalar... Televizyonda portal aracılığıyla film izleriz genelde...Son birkaç gündür 5-10 dk sonra hemen kopuyor. Daha sonra da ağı hiç görmüyor kapatıp açana kadar...Premiumu sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm, modemden dhcp kapatıp sabit ip verdim fakat nafile...Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum...
Kablolu bağlantı kullanın. Tv lerin kablosuz bağlantıları genelde sorun yaratıyor.
Tv nizi güncelleyin .