MKVOD-MKIPTV-MKTUBE

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lg Smart tv soru cevap bölümü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sorduğu sorulara cevap veren arkadaşlara teşekkürler bugün fabrika ayarların aa dönüş yaparak sıkıntılardan kurtuldum.
İyi forumlar
Arkadaşlar por taller ile alakalı bir sorun var mı acaba 3 günden beri linkleri acmamaya başladı mkvood uzun sildim yükledim yine aynı ne yapabilirim?
(20-12-2016, Saat: 16:18)ufuk gültekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar por taller ile alakalı bir sorun var mı acaba 3 günden beri linkleri acmamaya başladı mkvood uzun sildim yükledim yine aynı ne yapabilirim?

uygulamada herhangi bir sorun yok. izlemek istediğiniz filmlerin linkleri silinmiş olabilir. ayrıca internet hızında yavaşlatma durumu söz konusu olduğundan linkler geç açılabilir veya hiç açılmayabilir. dün akşam youtube linkleri yavaşlıktan dolayı çalışmıyordu. çalışsa da çok yavaştı.
Ama ben yurtdışındayim ve normal tv leri izliyorum tabi şimdi 3 4 günden beri izleyemiyorum hız testi yaptım 300 MB bu herşey için yeterli bence bu arada filmleri de aynı şekilde açmıyor saatlerce yükleniyor diyor ama tık yok .
(20-12-2016, Saat: 19:47)ufuk gültekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ama ben yurtdışındayim ve normal tv leri izliyorum tabi şimdi 3 4 günden beri izleyemiyorum hız testi yaptım 300 MB bu herşey için yeterli bence bu arada filmleri de aynı şekilde açmıyor saatlerce yükleniyor diyor ama tık yok .


Evet ayni skinti bende de var. Yüklüyor yazyiyor ama ekran gelmiyor.
arkadaşlar hep farazi konuşuyorsunuz doğal olarakda cevaplar ona göre oluyor.hangi portaldan,hangi linkleri denediğiniz,hangi tv modeli kullandığınız v.s. bunlar hakkında hiçbir bilgi vermesseniz çözümüde ulaşamazsınız.

denemelerinizi güçlü kafeden yapıyorsanız güçlü ustanın portalı modül sistemiyle çalışır ve host üzerinden yayın yapar binlerce insanın kullandığı portalda doğal olarak internet trafiği yoğunluğundan link alımında v.s. sorunlar yaşanabilir.ayrıca yine unutmamanız gereken birşey de telif hakları yüzünden internete uplaud edilen bir çok film ve dizi belli bir süre sonra uplaud edildikleri sitelerden silinirler o yüzden de link açılmama sorunları oluşur.

lütfen aşşağıda verdiğim linkleri deneyip kullandığınız tv modelinide yazarsanız yardım almanız o kadar kolay olur.

nkaptan portal / nkaptan vizyon filmler 1 ve 2. sıradaki filmler.
Slm Arkadaslar en güncel linkleri nereden bulabilirim?
Slm arkadaslar mkiptv yukledim calisiyor ama ben ip tv linkleri guncellemeyi denedim ve kabul oldugunu bildiriyor ama tvye bakiyorum guncelleme olmuyor yani iptv kanallarini guncelleyemiyorum sizin anlatiginiz sekilde yapiyorum olmadi LG 55''UH615V webos 3 var nasilyapaacagim konusunda bana yardimci olursaniz cok sevinirim
(25-12-2016, Saat: 19:13)doga064 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Slm arkadaslar mkiptv yukledim calisiyor ama ben ip tv linkleri guncellemeyi denedim ve kabul oldugunu bildiriyor ama tvye bakiyorum guncelleme olmuyor yani iptv kanallarini guncelleyemiyorum sizin anlatiginiz sekilde yapiyorum olmadi LG 55''UH615V webos 3 var nasilyapaacagim konusunda bana yardimci olursaniz cok sevinirim

linklerinizi http://mkvod.info/apps/uploads/ buradan gönderin,eski listeyi silip,yenisini yükler.
65UB950V serisi TV ye uyumlu güncel kanal listesi paylaşabilirmisiniz..?
İşletim sistemi WebOS 2
Ayrıca yükleme konusunda bilgi verirseniz memnun olurum..
Kolay Gelsin..